Bror med autisme

Hej

 

Jeg er en pige på 17 år jeg har en bror der har autisme og syndes han fylder rigtig meget jeg føler ikke rigtig at der er tid til mig hvilket er med til at jeg selvskader og har selvmordstanker

 

vh en pige på 17

En tanke om "Bror med autisme"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Kære pige på 17 år
    Mange tak for dit brev. Jeg er sørme ked af at høre, at du har det så skidt., derfor er det rigtig godt, at du rækker ud efter hjælp ved at skrive herind. Jeg vil meget anbefale dig at fortælle nogen om hvordan du har det. Det kan være en lærer, dine forældre hvor I sammen kan snakke om, hvordan du får noget hjælp til at være at søskende til en med autisme og hører mere om hvad autisme er. Det kan også tyde på, at du har brug for noget direkte hjælp til dig selv, her kan jeg anbefale rådgivningen: Headspace. De tilbyder telefonisk rådgivning, chat og man kan komme ind og få samtaler mange steder i landet. Du kan finde dem her: Headspace.dk. eller du kan kontakte BørneTelefonen på 116 111.
    Jeg håber du kan få noget hjælp til at få det bedre.
    mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.