Der er ikke noget at gøre?!

kære alle sammen
jeg hedder martha og jeg er 10 år.
jeg har en søster der har aspergers syndrom. og min søster og jeg går på samme skole og det er rigtig irriterende. for det meste. nogen gange har jeg lyst til at slå igen når hun slår mig og andre ting som hun gør. og jeg kan jo ikke gøre noget ved det, hun har.
hilsen martha.

En tanke om "Der er ikke noget at gøre?!"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Kære Martha
  Det var et meget trist brev, du der skrev!!

  Jeg tror, at mange der ligesom dig går på samme skole som deres bror eller søster med autisme, synes det er rigtigt hårdt.

  Du er heller ikke den eneste, der har en autistisk søskende, der slår. Jeg ved ikke, om du har læst de andre breve i brevkassen, men flere af dem handler om søskende, der slår.

  Det er rigtig, at du ikke kan gøre noget ved din søsters autisme, men hjemme kan I godt gøre noget ved, at hun slår og gør andre ting ved dig.

  Jeg tror det er vigtigt at du sammen med dine forældre laver en handleplan for, hvad DU skal gøre, når din søster opfører sig dårligt overfor dig. Måske skal du gå væk fra hende, måske skal du kontakte en lære på skolen, der kan beskytte dig og sige noget til hende, eller måske er der noget du kan sige, der får hende til at stoppe. Det er efter min mening vigtigt, at du taler med din mor og far og i sammen finder nogel måder, hvor du kan gøre noget, når det bliver for meget!

  Jeg vil gerne opfordrer andre til at skrive ind til brevkassen med gode råd til Martha, hvis I har prøvet noget lignende!
  Held og lykke Martha og husk på, at selv om du er lillesøster til en pige med autisme, har du også lov til at få hjælp af din mor og far!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.