— For dig der har en søskende med autisme

Brevkasse

Du kan skrive til brevkassen

Her har du muligheden for at skrive ind til hjemmesidens brevkasse. Det kan være du har et problem omkring din bror eller søster med autisme, du gerne vil have svar på. Måske har du svært ved at få forklaret andre, hvad det vil sige at have autisme eller måske føler du nogle gange, at det er svært at få lov til at lave noget alene med dine forældre!

Vibe Neidhardt, specialpædagog og ansat ved Center for Autisme

Du må skrive og spørge om alt der har med din søskende med autisme at gøre. Så får du svar af brevkassens redaktør; Vibe Neidhardt, pædagogisk vejleder, ansvarlig for søskendegrupper og ansat ved Center for Autisme.

Hvis du har et godt råd

Du er også selv velkommen til at svare, hvis du har et godt råd til én, der har stillet et spørgsmål. Du skal blot klikke dig ind på det brev du vil give svar til og derefter klikke på "Skriv et svar" lige under overskriften.

Alle spørgsmål og svar bliver gemt her på hjemmesiden. Du kan derfor altid gå ind og se, om andre har skrevet ind om samme problem som dig.

Kategorier

Bror med autisme

Hej   Jeg er en pige på 17 år jeg har en bror der har autisme og syndes han fylder rigtig meget jeg føler ikke ...

Min bror vil aldrig lave noget med mig

Hej brevkasse Jeg er en pige på 11 min bror der er 17 har autisme, jeg spørger tit om han har lyst til at lave et ...

Min bror nynner hele tiden

Hej Jeg hedder Alice og er 12 år gammel. Min bror på 15 nynner hele tiden og jeg beder ham om at stoppe men han ...
Hjælp min søster ødelægger mine tegninger

Hjælp min søster ødelægger mine tegninger

Min søster river tit mine tegninger i stykker eller laver kruseduller på dem og når jeg siger stop bliver hun ved ogå ...