Hjælp min bror driver mig til vanvid

Hej,
Jeg hedder Asger og min bror har ikke fået stillet en diagnose, men han driver mig til vanvid når han ikke får din vilje. I dag var jeg i svømmehallen med min bror og han ville ikke hjem før klokken var 6 og så måtte jeg vente mens han sprøjtede vand i hovedet på mig, selvom jeg bad ham om at lade være ti gange blev han ved han gjorde det også på nogle af mine veninder så det var meget irriterende. først da han fik af vide at vi skulle ud og spise ville han komme, men da vi så kom på restauranten bliver han sur over at han ikke måtte få to retter og så lagde han sig bare med hovedet på bordet og det endte med at han fik det og da vi så kom hjem blev han sur over et eller andet ligegyldigt og nu er min mor ked af det og over jeg har haft en megatræls dag. Hvad skal jeg gøre når han går helt i baglås?
Hilsen Asger

En tanke om "Hjælp min bror driver mig til vanvid"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Hej Asger

  Det lyder godt nok som I alle sammen der hjemme har det ret svært og en rigtig hård tur for dig i svømmehallen.
  Nu skriver du ikke hvor gammel du er, men som du beskriver det, lyder det alt for svært, i hvert fald lige nu at gå i svømmehallen med din bror. Det lyder alt for hårdt og et alt for stort ansvar for dig.
  Det lyder som om din bror har brug for klare aftaler og skal forberedes meget nøje på hvad der skal foregå og det er vigtigt at en voksen hjælper til med det. Jeg synes du skulle vise din mor dette brev for det lyder som om I har brug for noget hjælp med håndtere din bror.

  Held og lykke med det,
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.