Hjælp – når vi er til fest

Hej brevkasse.
Jeg har en lillesøster som har fået diagnosen infantil autist.jeg har fået af vide at vi skal forberede og snakke med hende om det, hvis vi skal til nogle arrengementer med mange mennesker, og forberede hende på det. Men i søndags, da vi var til fastelavns fest i Aakirkeby hallerne(med mange mennesker) begyndte hun først at lege en halv time før vi skulle hjem(arrengmentet varede i 2 timer!).
Hvad kan jeg gøre når jeg/vi er i den her situation???
Hilsen Daniel.

En tanke om "Hjælp – når vi er til fest"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Hej Daniel

  Det er godt, at du allerede ved noget om, at din søster skal forberedes når I skal være sammen med mange mennesker. Selvom I så har forberedt hende kan det jo godt være at hun har brug for endnu mere præcist at vide hvad hun skal, måske har hun brug for at have nogle af sine egne ting med hjemmefra, samtidig kan det også være at hun har brug for tid til at vænne sig til at være der og derfor først kommer lidt senere igang.
  Endelig kan det være at, din søster har brug at dine forældre sætter hende lidt i gang med en aktivitet. Nu skriver du ikke hvor gammel du er, men under alle omstændigheder er det jo vigtigt at du får dine forældre med til at hjælpe dig i denne situation, så du ikke alene føler dig alene om det.

  Held og lykke med det.
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.