Hvad kan jeg gøre for at være sammen med min bror på en god måde

hej
Jeg er en pige på 10 og jeg har en storebror på næsten 13 med asberger. Han holder meget af pc, playstation, tv og xbox og er ikke så meget sammen med os andre og han kan ikke se havd det er han gør der gør os kæde af det fks. når han er i rigtig godt humør og vil være sammen med mig så går det altid for vidt og jeg kan begynde at græde. Er der noget jeg kan gøre for at vi er mere sammen uden at han blir dur og vi kommer op og skændes?
de kærligste hilsner Signe

En tanke om "Hvad kan jeg gøre for at være sammen med min bror på en god måde"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    hej Signe
    Det kan jeg godt forstå du bliver ked af og jeg tror mange andre osgå har det på samme måde. godt du skriver her ind. Måske kan du få lidt hjælp fra dine forældre med at planlægge hvornår du og din bror skal være sammen og også hvor længe, så der bliver lavet nogle aftale med din bror. måske bliver det så ikke så længe ad gangen I kan være sammen, men måske kan det være lettere for din bror når I ikke er sammen så langt tid ad gangen. Held og lykke.
    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.