Hvad sker der når min søster bliver voksen?

Hej
min søster er 17 år. men hun føler selv at hun er et lille barn. hun sidder altid ende på hendes værelse og ser bamse eller teletubbis. hun svinger altid med armene og siger en meget mærkelig lyd. men jeg vil gerne spørge om når min storesøster blive voksen og min mor og far ikke kan passe hende mere hvor kan hun så komme hen?
Veronica

En tanke om "Hvad sker der når min søster bliver voksen?"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej Veronica
    Tusind tak for dit brev. Jeg kan godt forstå du tænker over, hvordan det skal gå din søster når hun bliver voksen. For det lyder jo om hun ikke vil kunne klare sig selv. Det er sådan at når en søster eller bror er tæt på at blive voksen, så vil kommunen og dine forældre tale om hvor din søster kan og hvor meget hjælp hun har brug for. Der er jo andre voksne som din søster med autisme som ikke kan klare sig selv og de bor på forskellige slags institutioner, hvor pædagoger kan hjælpe dem. Hvor familien kan komme på besøg og hvor din søster vil kunne komme hjem på besøg.
    Håber du kan bruge svaret ellers er du velkommen til at skrive igen.
    De bedste hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.