Jeg er så ked af det

Hej
Jeg har en bror på 17 år, som har asperger. Jeg er selv 15 år og går på efterskole. Jeg har meget svært ved at snakke om det med andre og jeg har svært ved at håndtere det. Jeg lukker mig nogen gange inde i mig selv, fordi jeg er så ked af det. Så ved du hvad jeg måske kan gøre?
Håber du kan hjælpe mig

En tanke om "Jeg er så ked af det"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Hej
  Tusind for dit brev. Hvor er det godt du skriver herind, for det lyder som om du har det ret svært.
  Er der overhovedet nogle voksne omkring dig du kunne have lyst til at snakke med, fx en lærer på efterskolen eller nogen i familien. Jeg tænker i hvert fald du har brug for at snakke med nogen om, hvad der gør dig så ked af det.
  Det kunne også være en hjælp for dig at snakke med andre søskende til unge med autisme, men igen vil det jo kræve at du taler med nogle voksne, om det kunne være en mulighed der hvor du bor. Men jeg tænker det er vigtigt at du får talt med en voksen om det at du er så ked af det og hvordan du bedst kan blive hjulpet.
  De bedste hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.