Min bror får al opmærksomhed

hej
jeg har en bror med asperger syndrom og ADHD.
jeg har nogle problemer som jeg håber i kan hjælpe mig med at få svar på.
det er tit sådan at min bror får meget mere opmærksomhed end mig jeg min søster og det er bare mega træls. tit får min bror belåninger får at havet lave noget godt i skolen eller noget andet og jeg har det sådan jeg jeg vil selvfølglig også gerne have belåninger for noget jeg har gjort godt men jeg behøves ikke.
engang kom min mor tidligere hjem fra arbejde end hun skulle så hun kun arbejdede på halv tid og det var på grund af min bror nu går min bror på en anden skole et stykke tid fra hvor vi bor og har ca. 8 hele klokke timer i skole hver dag og nu kommer min mor ikke tidligt hjem mere. min bror er meget kresen så hvis vi skal ud at spise hvor det allerede er bestemt hvad vi skal have altså hvor der er lave en menu til os så skal min bror have noget andet at spise det kan fx være en fransk hotdag eller burger og det vil jeg jo også gerne have men jeg skal spise det der kommer på bordet og når jeg spiser hjemme sidder min bror inde i stuen og ser tv i mens han spiser.
jeg håber at i kan hjælpe mig ud af dem her problemer
hilsen den anonyme søster

En tanke om "Min bror får al opmærksomhed"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    hej
    tak for dit brev. Det er godt du skriver herind. Jeg tror rigtig mange her på siden genkender dette med, at ens søskende med autisme får meget mere opmærksomhed end én selv. Det er jo, som du skriver, sådan at mange personer med autisme har brug for særlig behandling fx speciel mad og belønningssystemer for at gøre forskellige derhjemme. Jer som er søskende behøver ikke den belønning, men I har selvfølgelig lige så meget behov for opmærksomhed fra jeres forældre. Er det muligt for dig, en dag, hvor du er alene med din mor, at vise hende det du skrevet til mig. Eller måske bare tale med hende om at få lidt tid med hende alene uden din bror. Hvis det er svært at snakke med din mor, kunne der så være andre voksne du kunne tale med i familien eller på din skole. Hvis dette ikke hjælper dig, må du skrive ind igen.
    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.