En tanke om "Min bror går amok ved computer"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Hej Loke
  Tak for dit spørgsmål. Jeg kan godt forstår det er svært for dig når din bror går amok over noget på computeren.
  Nu kender jeg jo ikke til din og din brors situation, men jeg ved fra mange andre søskende, at det kan være svært at styre sine følelser, når man har autisme.
  Det kan være vigtigt for ham at vide, hvad man skal når noget ikke går godt fx et spil på computer. Det vil sige, at man skal snakke med ham om, hvad han kan gøre fx bede om hjælp hos jeres far eller mor. Oplever du at han går amok når I er alene med ham vil jeg anbefaler dig at gå væk fra ham der.
  Disse ting kan jo være svære at skulle finde ud af helt alene… Derfor vil jeg anbefale dig at tale med din mor og far om dette og at det er dem, der hjælper din bror
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.