Min bror generer mig i skolen

Hej, jeg er en pige på 12 år der har en tvillinge bror som er autist. Jeg fø
ler mig truet af ham mange gange, han går på samme skole som mig og genere mig og mine venner hele tiden.

Dem oppe på sygehuset har sagt “red din datter, du kan ikke rede din søn” hvilket jeg ikke forstår. Vil have hjælp med at forstå ham bedre, for vi råber hele tiden og kan ikke snakke pænt til hinanden og forstå det dem oppe på sygehuset sagde.
Hejheeej

En tanke om "Min bror generer mig i skolen"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  hej med dig
  Tusind tak for din mail, hvor er det godt du skriver ind.
  Ja det lyder virkelig som om du har brug for hjælp. Jeg vil virkelig anbefale dig at vise dette brev til dine forældre, så I kan snakke sammen, så du kan få hjælp til at have det bedre i skolen. Selvom din bror har autisme, er det jo også vigtigt at du har det godt med dig selv og dine venner.
  Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor om du måske bor tæt på København, der er nemlig grupper for søskende lige som dig der mødes. Det er selvfølgelig noget du skal snakke med dine forældre om, da det jo også er noget der koster penge.
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.