Min bror tænker kun på sig selv

Min store bror har asbever og han tingker ikke på anded end sig selv og sin computer jeg vil gerne lage men han siger altid bare gå ud af mit verelse og luk døren efter dig og vis jeg glemmer det råber han op og jeg får så ondt i ørene selv når jeg komer får at give ham noget af det slik jeg ikke kan lide og vis der er noget der ikke virker siger han det er min skyl og siger at det er mig der beskyler ham for noget men jeg beskyler ham for ignen ting og ver gang vi endelig lager eller spiler kommer vi op at skendes om ralerne eller vad vi skal lage
Line

En tanke om "Min bror tænker kun på sig selv"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Hej Line
  Tak for din mail.
  Jeg tror mange kender til det du fortæller, at man kan opleve at ens søskende med autisme kun tænker på sig selv. Mange personer har større behov for at være alene, så det er ikke fordi du ikke gør det rigtige eller han ikke kan lide dig. Men hvis han er i gang med computer, kan det svært for ham pludselig at skifte og være sammen med dig i stedet for, han har brug for tid.
  Noget der kan være vigtigt er at, hvis I skal spille eller lege så at aftale reglerne på forhånd, måske skrive dem ned, ellers sker det nemlig at man kommer op at skændes. En anden ting der kan være vigtig kan være på forhånd at aftale med din bror hvornår i skal være sammen, så han er forberedt på det, altså aftale et bestemt tidspunkt. Det lyder som det kan være en god ide, at få en af jeres forældre til at hjælpe til med at lave nogle aftaler.
  Held og lykke med det.
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.