Min bror taler meget grimt til mig

Hej!
Jeg er en pige på 14 år, som har en lillebror på 10 år med infantil autisme.
Engang for et par år siden, havde min lille bror det ret svært i sit liv, og hver gang han kom hjem fra skole, begyndte han at svine mig til hver dag! Han kaldte mig fx: so, ko, sagde jeg ikke duede til noget, sagde jeg var værdiløs, grim, fed osv. Det gjorde til sidst, at jeg ik ville leve mere! Mit forhold til min bror er blevet meget pårvirket af dette. Jeg er stadig ked af det over det. Elsker min bror mig ik? Hvorfor var han sådan? Og mente min bror alt det han sagde? Jeg græder stadig over de ord han sagde, og den måde han behandlede mig på, for det er frygteligt at blive mobbet af sin egen bror på den måde.
Hilsen mig

En tanke om "Min bror taler meget grimt til mig"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej
    Tusind tak for dit brev. Jeg tror mange søskende kender til at blive talt på en grov eller grim måde. Den måde at tale på kan sagtens have med hans autisme at gøre, da autismen kan gøre, at man kan komme til at sige grove ting også meget mere voldsomt end det er ment. Så jeg tror bestemt ikke det har været fordi han ikke elsker dig, selvom jeg godt kan forstå du er blevet meget ked af det. Når man har autisme kan man også have svært ved at se, at man gør andre kede af det.

    Jeg håber dine forældre kan hjælpe din bror med at komme til at tale pænere, men også at du kunne tale med dine forældre om måske at kunne komme et sted og snakke med andre søskende.
    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.