Min bror vil aldrig lave noget med mig

Hej brevkasse

Jeg er en pige på 11 min bror der er 17 har autisme, jeg spørger tit om han har lyst til at lave et eller andet med mig                  men han  siger næsten altid nej og så bliver jeg rigtig ked af det. Ikke fordi han ikke vil lave noget med mig men grunden            til han ikke vil og det er at han har det rigtig svært for tiden. Han kommer næsten aldrig afsted i skole, istedet sidder                han bare alene inde på sit værelse og spiller computer eller sådan noget. Jeg vil rigtig gerne hjælpe ham men ved ikke hvordan. Hvad skal jeg gøre?

Hilsen Anna

En tanke om "Min bror vil aldrig lave noget med mig"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    hej Anna
    mange tak for di t brev. Det må rigtig svært for jer alle sammen og jeg kan godt forstå du gerne vil hjælpe ham. Det er dine forældre og andre der må hjælpe ham med at få at få det bedre sådan at han får lyst til igen at være sammen med jer andre og måske komme i skole. Det er noget der kan tage rigtig lang tid og det er selvfølgelig for dig som søster at være i. Måske har din bror det lige nu så dårligt, at han kan være sammen med dig og familien særlig meget, Det kan også være du kan finde lille bitte ting som han er glad for som I kan gøre sammen eller som du kan glæde ham med. Måske dine forældre kan give dig en ide.
    Held og lykke med det.
    mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.