Min bror vil bestemme alt

Hej
Jeg har skrevet ind før, det hjalp lidt. men jeg har det stadig svært. Min bror har asperger og han skal bestemme alt. Især hvad jeg skal se i tv’et når han er der. Når jeg må bestemme hvad vi skal se er der altid noget jeg ikke må se for ham , og det er det som jeg gerne vil se. Hvad skal jeg gøre for ikke at flippe ud hver gang???
Knusss Natascha

En tanke om "Min bror vil bestemme alt"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej Natascha
    Tusind tak for din email, godt at du skriver igen.
    Jeg kan sørme godt forstå at du har svært ved ikke at ”flippe ud”. Selvom din bror har autisme, er det jo ikke rimeligt du ikke får lov at bestemme, hvad du vil se i tv. Det lyder som om I må lave nogle regler for brug af tv, hvilket mange med autisme jo har brug for. Regler hvor I skiftes til at bestemme over fjernsynet evt. med tid på og så er det forbudt for anden at blande sig imens. Måske i er nødt til at få jeres forældre med ind over, da det kan være svært for dig alene. Håber det kan være til hjælp.
    mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.