Min lillebror har autisme og ADHD

Hey Autizme.dk
Jeg har en lillebror, med autizme og ADHD,( ikke den bedste kombination hvis i spørge mig).
Men han går mig meget tit på naverne, jeg for løst til at “flå hovedt af ham” nok ikke lige så voldsomt. bare efter et par timer, har jeg fået nok af ham. Han høre aldrig efter hvad man siger.. jeg har været til pyskolog et par gange, men jeg er træt af at høre om alle de ting som min lillebror fejler og “at han ikk kan gøre for alle de ting han gør”. for det tro jeg han gør jeg kan se det på ham, han sidder med et ansigts udtryk som fortæller at han godt ved det han gør er forkerdt, men pågrund af hans handikap slipper meget let med.
Så det jeg endtelig ville var at høre hvilke muligheder, jeg har for at slippe væk fra ham, hvad jeg kan gøre for at få et hverdag der ikk er styret af ham og hans handikap.
Hilsen Harlekin

En tanke om "Min lillebror har autisme og ADHD"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej Harlekin
    Du har helt ret, det er en svær kombination med autisme og ADHD. Jeg kan godt forstå du bliver træt af at høre om din bror og hans handicap. Nu ved jeg jo ikke hvor gammel du, men jeg synes du skulle tale med dine forældre om at komme til at mødes med nogle andre søskende i en slag søskendegruppe og få lov at tale frit om hvordan det er at være søskende til sådan en bror som du har. En anden mulighed kan jo også være, hvis det er muligt med nogle faste aftaler med familie og venner, hvor du ind i mellem kan opholde når det bliver for meget derhjemme. Endelig tænker jeg også at det lyder som om du kunne behov for at gøre ting med dine forældre uden dine bror er tilstede, måske det også vil være muligt at tale med dine forældre om det.
    Skriv endelig igen
    Bedste hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.