Min lillesøster gør mig ked af det

Lille søster med autisme.
Hej jeg er en pige på 15 med en lille søster med autisme på 10 snart 11. Hun har svært ved at falde i søvn og det er ved at være vær nat og det tager hårdt på mine forældre og på min mindre lille søster. Og selvfølig mig. Og det er svært for om dagen har hun mange gange en attitude som man bare ikke kan holde ud, men det er svært ikke at blive sur og bede hende snakke ordenligt når man ved at det er hendes handicap og der er mange andre ting lignende som hun gør hvor man ikke kan lade vær med at blive sur på hende. Også har min mor fortalt mig at hun er ked af det over alt det hun gør ved både mine forældre og alt det hendes handicap styrer. Hun bliver også ked af det når jeg afviser hende nogle gange. Men det er fordi jeg har svært ved at være lave noget sammen med hende når hun kan blive “sur” efter 2 sekunder vi er gået i gang. Og det gør mig ked af det at hun er ked af det over at jeg afviser hende nogle gange. Og det sværeste af alt er at jeg ingen har at snakke med om hende for mine venner vil aldrig nogensinde kunne forstå hvordan jeg har det.
Hilsen den 15 årige pige

En tanke om "Min lillesøster gør mig ked af det"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej
    Tusind tak for dit brev. Du beskriver rigtig godt mange af de problemer I søskende kan have og jeg forstår virkelig godt at du synes det er svært og at du savner nogen at snakke med. Er det muligt at vise dette brev til din mor og så snakke om, om det er muligt der, hvor I bor at komme til at snakke med andre søskende eller evt. en voksen der ved noget om autisme. samtidig kan det være dine forældre kan hjælpe dig og dine søster til at være lidt sammen på en god måde en gang imellem. Samtidig er det jo også helt ok at du laver dine egne ting, uden din søster er med i det. Det må dine forældre måske også hjælpe dig med, så du ikke skal føle så stort ansvar overfor din søster.
    Kh Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.