Min søster kan ikke forstå når legen er slut

Hej med jer!
Jeg har en søster på 7 år hun er sød men også nogle gange rigtig irriterende.Når jeg leger med hende, så kan hun ikke forstå når legen er slut, og jeg skal lave mine lektier.(når mor og far siger det)så står man der og min søster græder hvad skal jeg gøre? k.h Caroline

En tanke om "Min søster kan ikke forstå når legen er slut"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej Caroline
    Hvor er det godt du skriver. Det problem tro jeg mange søskende kender. Jeg ville snakke med din far og mor om at hvordan din søster bedst vil kunne forstå at noget skal slutte, det er nemlig rigtig svært for mange med autisme.. Fx for nogle ville det hjælpe hvis man sætter et ægge/vækkeur til at ringe som tegn på at legen er slut, eller måske din søster bruger piktogrammer, som du forældre kan vise hende hen til. Men det er helt sikkert noget dine forældre skal hjælpe dig med. Held og lykke med det.
    Kh Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.