Min søster skal flytte hjemmefra

hej…
Mig og mine storebrødre er bare så ked af at min elskede tvillingesøster (Lily) på 13 år (som har asperger og bulimi) skal på et bosted:(
jeg kommer bare til at savne hende SÅ meget vi har altid holdt sammen og boet sammen.
Alle hjemme hos os er kede af det…
Må man gerne besøge sin søster når hun bor der?
Jeg har tænkt mig at give hende en lille gave, så hun ikk savner mig så meget, hva tror du hun vil blive glad for?
Undskyld hvis mit brev er lidt rodet….
Hilsen Lillian

En tanke om "Min søster skal flytte hjemmefra"

 1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

  Kære Lillian
  Tusind tak for din mail.
  Jeg kan godt forstå I er kede af det, hjemme hos jer, det er rigtig svært når ens søskende skal flytte hjemmefra som 13 årig, det tror jeg de fleste vil kunne sætte sig ind i.
  Da det også er din tvillingesøster er I måske endnu mere knyttet til hinanden, end andre søskende. Normalt flytter man jo først hjemmefra som voksen, men i nogle tilfælde som hos din søster sker det tidligere.
  Jeg ved jo ikke præcis, hvorfor din søster er flyttet, men ofte vælges det jo fordi , det vil være godt for jer alle og din søster måske kan få den behandling hun har brug for der. Men derfor vil du jo stadig savne hende og I vil alle ind i mellem være kede af det.
  Jeg synes det er en rigtig god ide at købe en lille ting ti l hende, som kan minde hende om dig. Det vil altid være muligt at besøge sine søskende selvom de bor et andet sted, så håber jeg at du glæde dig over at se hende der, selvom du nok stadig vil savne hende i hverdagen.
  Skriv evt. igen
  Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.