Mine forældre vil have en normal familie

Hvad gør man?
Min bror sidder aldrig stille når vi spiser eller ser tv han rejser sig og fægter med sit sværd, min far og mor lader som ingenting og det er ret irriterende når vi skal ha en hyggelig aften.han kan heller ikke gå på wc min far og mor skal sige det til ham og de tørrer ham også og han er 8 år det er som om de vil ha en normal familie og
de siger heller ikke noget til andre om hans problemer.
Hilsen B

En tanke om "Mine forældre vil have en normal familie"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    hej B
    Tak for dt brev, det er godt du skriver herind. det lyder som om det er rigtig svært der hjemme og at du føler at din bror får al opmærksomheden. jeg kender jo ikke din bror men der er nogen personer med autisme, der har brug for meget hjælp også selvom de er 8 år men jeg kan godt forstå du synes det er irriterende. kunne du måske en dag tale med en af dine forældre om at du har brug for noget tid alene med dine forældre eller en af dem, hvis ikke de kan få passet din bror. nu ved jeg ikke hvor gamimel du men måske du også skulle få dine forældre til at fortælle dig lidt mere om hvordan autismen er hos din bror og om hvad han kan lære. jeg kan godt forstå du synes dine forældre skulle fortælle til andre hvad der er galt med din bror og man må håbe for alle at de gør de en dag. nu ved jeg ikke hvor du bor men jeg tænker det kunne være godt for dig at komme i søskendegruppe med andre der lissom dig der har søskende med autisme. men det er selvfølgelig noget du skal tale med dine forældre om.
    Held og lykke med det, skriv igen hvis det ikke hjælper.
    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.