Tænker meget på at jeg har ansvar for min bror

Hej
Min lille-bror har autisme og jeg har meget svært ved at forstå nogengange at jeg ikke har ansvaret for ham, jeg ved ikke hvordan jeg kan lade være med at tænke på det
Kh Signe K?

En tanke om "Tænker meget på at jeg har ansvar for min bror"

  1. Vibe - Center for Autisme

    Hej Signe
    Mange tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du synes at det kan være svært ikke at tage ansvar for din lillebror, men så er det godt du skriver herind og også at du klar over at du ikke skal tage ansvar for din bror, for det er jo dine forældre der skal det. Jeg tror mange søskende kender til det du skriver, også fordi mange af jer søskende er rigtige gode at hjælpe jeres søster/bror med autisme med mange ting. Nu skriver du ikke hvor gammel du er, men her nogle ting du kan gøre for tænke mindre på at tage ansvar:
    huske på at kalde på din forældre når det bliver for svært imellem dig og din lillebror, sørge for at være sammen med dine kammerater uden din lillebror og også sige til dine forældre at de skal hjælpe dig med det her, så de også støtter dig i at tage ansvaret væk fra dig. held og lykke med det.
    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.