Min bror og min mor bliver tit uvenner

hej
jeg hedder isabella og jeg er 11 år og har en lille bror som er autist.
min far han rajser tit og min mor og min lille bror bliver tit uvenner så jeg er meget ked, og kan ikke lide og tale om det med mine venner
så HJÆLP m.v.h. isabella

En tanke om "Min bror og min mor bliver tit uvenner"

  1. Vibe - Center for Autisme Forfatter

    Hej Isabella

    Ja det lyder svært for dig, specielt når din far tit er ude at rejse, hvor er det godt du skriver herind, når du ikke kan lide at tale med din venner om det.
    Det her er svært at løse uden dine forældres hjælp, kunne du evt. vise dine forældre den her email. Så I kunne få en snak om, hvordan du har det med skænderierne derhjemme, så de kan høre hvordan du har det. Hvis ikke det er en ide er der så ellers nogen i din familie, mormor/farmor, tante eller lign. du kunne snakke med. Håber du kunne bruge svaret.

    Mange hilsner Vibe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.